Από γενιά σε γενιά: Δυναμική υπεροχή στον χώρο των ακινήτων

Λίγοι είναι οι νέοι που από την αρχή της πορείας τους στον χώρο των επιχειρήσεων, μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά. Για τον Νίκο Χατζηγεωργίου ήταν μεγάλη πρόκληση καθώς κατά την διάρκεια των σπουδών του ξεκινήσουσε παράλληλα από το μηδέν, μαζί με τον πατέρα του Ανδρέα Χατζηγεωργίου, την εταιρεία Right Home Developers.

Βασικοί ρόλοι με τους οποίους έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος ο Νίκος στην αρχή, ήταν το κομμάτι των πωλήσεων, του marketing και του στρατηγικού πλάνου προώθησης της εταιρείας. Τα χρόνια που ακολούθησαν ανάλαβαν ευθύνες στην εταιρεία και τα αδέρφια του Γιώργος και Φλώρης. Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για το κομμάτι των κτηματομεσιτικών και ο Φλώρης είναι σύμβουλος, οικονομικός διαχειριστής και υπεύθυνος όσον αφορά τα κατασκευαστικά έργα της Right Home Developers. Παράλληλα, επικεφαλής της εταιρείας που κατευθύνει την πορεία και είναι πάντα στο πλευρό των νεότερων, εξακολουθεί να είναι ο πατέρας τους, από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρείας.

Πρόκληση για τον Νίκο κατά τα πρώτα του βήματα στην εταιρεία ήταν ότι απασχολεί όλους τους νέους στην αρχή της πορείας τους, όπως η διαχείριση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, διατηρώντας την απαραίτητη ψυχραιμία, χωρίς να αγχωθεί για κάποιο συγκεκριμένο ρόλο που θα έπρεπε να αναλάβει, η διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας καθώς επίσης και να μάθει και να κατανοήσει πώς δουλεύει το σύστημα και πώς μπορεί να στηθεί ένα έργο από την αρχή. Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν νεοσύστατη ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε αρχικά. Παρόλο που στα θεμέλια της εταιρείας ήταν η πείρα του πατέρα του από τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά τον χώρο των ακινήτων, η εταιρεία έπρεπε να δομηθεί σωστά και να ξεκινήσουν από την αρχή. Απ’ ότι έδειξε και η συνέχεια, ήταν θέμα χρόνου η εταιρεία να εδραιωθεί στον τομέα των ακινήτων, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο Νίκος επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η συνύπαρξη της πείρας των γονέων και η νέες ιδέες των παιδιών σε μία εταιρεία. Στην αρχή υπήρχε απόσταση μεταξύ τους, λόγο του παραδοσιακού τρόπου δουλειάς που υποστήριζε ο πατέρας του. Στην πορεία όμως κατάλαβε και ο ίδιος την αξία της εμπειρίας του πατέρα του και έτσι έγινε το «πάντρεμα» των ιδεών τους με σκοπό την ανέλιξη της εταιρείας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, από την αρχή της εταιρείας, έχουν γίνει μέγιστες αλλαγές στην Right Home Developers, από την συμβολή των αδερφών του στην εταιρεία, στην επέκταση της ομάδας και την μεταφορά τους σε μεγαλύτερα γραφεία και το σημαντικότερο, στην επέκταση του έργου της Right Home Developers στην Κυπριακή αγορά. Η Right Home Developers εντάχθηκε δυναμικά στην αγορά, προσφέροντας σωστή ποιότητα και προσοχή στον κάθε πελάτη. Με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία κατοικιών για ντόπιους, η εταιρεία προσφέρει μια πιο προσωπική πινελιά στα έργα, φτιάχνοντας έργα που είναι λειτουργικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Όπως μας έχει αναφέρει ο Νίκος, η τεχνολογία θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Στις πωλήσεις ήδη χρησιμοποιούνται μέθοδοι που συμβάλλουν στην πώληση των κατοικιών από τα σχέδια, όπως η προβολή των ακινήτων μέσω της τεχνολογίας 360, που είναι αρκετά αληθοφανές και προβάλλει το σπίτι αναλυτικά δείχνοντας το έργο ξεκάθαρα στον αγοραστή, πριν ακόμα το έργο υλοποιηθεί. Η ένταξη της τεχνολογίας προβολής των έργων μέσω VR γυαλιών με σκοπό την ψηφιακή ξενάγηση, είναι στα άμεσα πλάνα της εταιρείας. Ένας μεγάλος στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι η επέκταση της Παγκύπρια.

Οδός: Λεωφόρος Νησί 34, Αγία Νάπα

Τηλέφωνο: 23725553

Facebook: Right Home Developers

Instagram: righthome_developers

Website: righthomedevelopers.com